Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

Η απελευθέρωσηΤο τέλος της αράχνης που απομυζεί τον πλανήτη και την ανθρωπότητα, σχετίζεται με ένα κοσμοϊστορικό γεγονός που πρόκειται να βιώσουμε: Την απελευθέρωση μας. Όσο προχωράει ο καιρός, με καταιγιστικό ρυθμό αποκαλύπτεται η φυλακή στην οποία είμαστε εγκλωβισμένοι. Το ότι φαίνεται όλο και περισσότερο ο σκοτεινός κόσμος που είμαστε φυλακισμένοι, είναι για αυτό αιτία το ότι ένα άγνωστο για εμάς φως εισχωρεί και αποκαλύπτει και αλλάζει και δημιουργεί και φωτίζει και μετατρέπει τους εαυτούς μας και την ίδια τη Γη.

Αυτό το φως προέρχεται και σχετίζεται με τον ίδιο τον Δημιουργό, και η χαώδης κατάσταση που βιώνουμε είναι η μεταβατική περίοδος από το σκοτάδι στο φως. Είναι 3 τα γεγονότα που μπορεί να περιμένουμε να συμβούν:

Το 1ο γεγονός είναι το τέλος της αράχνης, είναι μία διαδικασία όπου αποκαλύπτεται σε όλο και περισσότερους ανθρώπους το πώς δουλεύει αυτό το σύστημα μέσα από την πολιτική, την οικονομία, την παιδεία, τα ΜΜΕ, τις πεποιθήσεις μας, τις εξαρτήσεις μας. Επίσης καταλαβαίνουμε ότι με τη βία και την επανάσταση δεν κάνουμε τίποτα. Εδώ θα πρέπει να πούμε ότι όσο κι αν μας φαίνεται δυνατό και έντονο το σκοτάδι, το φως είναι πολύ δυνατότερο. Είναι πιθανό να υπάρχουν ήδη άνθρωποι που τηρούν έναν ρόλο στην υπάρχουσα κατάσταση και την κατάλληλη στιγμή, αρκεί μόνο μία στιγμή, να εκδηλωθούν, βάσει ενός προδιαγεγραμμένου σχεδίου.

Το τέλος της αράχνης συνιστάται στην διακριτική σύλληψη – ουδετεροποίηση των όντων που απαρτίζουν την αράχνη και την απομάκρυνση από τα καθήκοντά τους όλων των συνεργατών τους που βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά στην πολιτική, την οικονομία, το στρατό, τις μυστικές υπηρεσίες και οπουδήποτε αλλού.

Το 2ο γεγονός είναι οι ανακοινώσεις ότι πια είμαστε ελεύθεροι, δεν υπάρχουν πια κυβερνήσεις, πολυεθνικές, τράπεζες, δάνεια, χρήμα, στρατοί, πόλεμοι, πετρέλαιο, πείνα, φτώχεια, δυστυχία, εγκληματικότητα, αμαρτία, μιζέρια, αρρώστιες, εξαθλίωση, εκμετάλλευση, δουλική εργασία. Οι ανακοινώσεις αυτές θα φέρουν την ανακούφιση σε εμάς για το τέλος της σκοτεινής εποχής που βιώσαμε. Οι ανακοινώσεις θα έχουν επίσης τις πληροφορίες και την αλήθεια για την πραγματική ιστορία μας, την κατάστασή μας, την εξέλιξή μας αλλά και το λαμπρό μέλλον που θα έχουμε, καθώς και τις δυνατότητες μας από εδώ και πέρα.

Το 3ο γεγονός θα είναι η αποκάλυψη ότι δεν είμαστε η μόνη νοήμονα ζωή στο σύμπαν. Επιτέλους θα δοθεί η ευκαιρία για την ενσωμάτωση, την επανένωση με τους υπόλοιπους ανθρώπους που ζουν στο σύμπαν, και που μέχρι τώρα η αράχνη με νύχια και με δόντια κράταγε κρυφή σε εμάς την ύπαρξή τους. Θα είναι το τέλος της εποχής όπου κάθε αναφορά για εξωγήινους συνδεόταν με την γελοιότητα. Ο καθένας από εμάς μπορεί να καταλάβει τρία πράγματα:
  • Δεν μπορεί ο Δημιουργός του σύμπαντος να τοποθέτησε ζωή μόνο στη Γη, όπου ο πλανήτης μας για το γνωστό σύμπαν αντιστοιχεί σε έναν κόκκο άμμου για τη Γη.
  • Όντα που ενορχηστρώνουν μία δήθεν τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου και ρίχνουν την ευθύνη σε κάτι ξυπόλητους Αφγανούς κακομοίρηδες, έχουν κάθε δυνατότητα και συμφέρον να μας αποκρύπτουν την αλήθεια για τον κόσμο που μας περιβάλλει.
  • Εάν βρισκόμαστε σε μία συχνότητα και εκεί καταλαβαίνουμε ύλη, φως, ήχο, αισθήσεις, και δεν αντιλαμβανόμαστε κάτι άλλο, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κόσμοι και όντα τα οποία μπορεί να υπάρχουν και να λειτουργούν σε άλλες συχνότητες.        

Το τέλος της απομόνωσής μας από τους υπόλοιπους πολιτισμούς που μπορεί να είναι χιλιάδες χρόνια πιο εξελιγμένοι από εμάς θα μας δώσει μία τρομερή ώθηση για τα πάντα, και ίσως μόνο η φαντασία να είναι το όριο στις νέες μας δυνατότητες.

Γνωρίζουμε ότι όλα τα παραπάνω είναι δύσκολο να γίνουν πιστευτά, μια και ξεφεύγουν από τα πλαίσια που θεωρούσαμε έως τώρα λογικά για τον κόσμο μας. Ας αναγνωρίσουμε όμως ότι αυτό που μας συμβαίνει τον τελευταίο καιρό, τα προβλήματα και οι δυσχέρειες που εμφανίζονται, επίσης δεν έχουν καμμία λογική λύση.

Συνεπώς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε εάν πορευτούμε με ανοιχτό μυαλό, με καλοσύνη και αγάπη, συγχωρώντας και αποδεχόμενοι τους άλλους χωρίς να τους υποχρεώνουμε να αλλάξουν και με την περιέργεια ενός μικρού αθώου παιδιού που ανακαλύπτει τον κόσμο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου