Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

ΓκνόμοςΤαξίδευε ένα χελιδόνι προς το νότο, αφήνοντας πίσω του το χειμώνα και το σκοτάδι. Στο μέσον μιας καταιγίδας, κρύφτηκε σε μία σπηλιά και κούρνιασε ανακουφισμένο σε μία τρυπούλα στη σπηλιά. Εκεί στο σκοτάδι και μέσα στη Γη ήταν ένα άλλο πλασματάκι, ένα γκνόμος.

Γεια σου χελιδόνι, είπε το νανάκι, το στοιχειώδες της Γης. -Γειά σου και σε σένα γκνόμος. Πως τα πας, τι ετοιμάζεις; - Φίλε μου χελιδόνι, εδώ στη Γη ετοιμαζόμαστε για μία νέα εποχή, αχ επιτέλους τελείωσε το σκοτάδι, ανεβαίνουμε όλα τα όντα στο φως. Μόνο οι άνθρωποι είναι οι πιο καθυστερημένοι και τώρα προσπαθούμε να διορθώσουμε όλα αυτά που έχουν κάνει στον πλανήτη αλλά και στον εαυτό τους.

Σε καταλαβαίνουν οι άνθρωποι; Ρώτησε το χελιδόνι. – Αυτοί ούτε καν με βλέπουν, με καταλαβαίνουν μόνο τα πολύ μικρά παιδιά, αλλά όσο μεγαλώνουν, οι μεγάλοι τους κάνουν να με απαρνιούνται, και για αυτούς ζω μόνο στα παραμύθια τους. Αλλά εγώ πλέω μέσα στα σώματά τους, και παντού μέσα στη γη, γιατί βλέπεις είμαι πιο ελαφρύς, είμαι το πνεύμα, η ουσία, η έκφραση της ζωής στη γη. Τώρα καθαρίζω τα δηλητήρια που έχουν ρίξει στη Γη, αλλά και τα δηλητήρια που έχουν βάλει στα σώματά τους και πεθαίνουν από αυτά.

Είναι χημικά αυτά; - Κάποια είναι, αλλά τα περισσότερα δηλητήρια είναι αυτά που δημιουργούν με τις σκέψεις, τα συναισθήματά και τις δράσεις τους: Ο φόβος, το μίσος, η αλόγιστη κυριαρχία, η απληστία τους είναι τα χειρότερα, και για τη μητέρα Γη είναι πληγές που προσπαθούμε να θεραπεύσουμε.

Τι μπορούν να κάνουν οι άνθρωποι για να σας βοηθήσουν; Ρώτησε το χελιδόνι. – Φίλε μου χελιδόνι, μπορούν να κάνουν τρία σημαντικά πράγματα: Πρώτον, να περιορίσουν τα δηλητήρια που βγάζουν οι ίδιοι, με τα αρνητικά συναισθήματά τους. Ας δώσουν τέρμα σε αυτή την παράλογη κατάσταση, που τους έβαλαν να ζούνε κάποιοι κακοί άνθρωποι, των οποίων η βασιλεία τελείωσε. Δεύτερον να ζουν όλα τα γεγονότα μέσα από τη καρδιά τους, τότε θα βιώνουν μία συνεχή χαρά και ευχαρίστηση, ζώντας συνεχώς στο φως, και ανεβαίνοντας σε συνείδηση και συχνότητα. Τρίτο και ίσως σημαντικότερο: Οι άνθρωποι ας καταλάβουν ότι η Απόλυτη Δύναμη βρίσκεται μέσα τους και όχι έξω από αυτούς. Το σύμπαν υλοποιεί τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, και όσο περισσότερο μπαίνουμε στην νέα εποχή, τόσο γρηγορότερα θα υλοποιούνται αυτές. Πρόσεχε όμως! Αν κάποιος ζει στο φόβο ή θέλει να κυριαρχεί στους άλλους, τότε δεν μπορεί να ανεβαίνει.

Εμείς οι γκνόμος δουλεύουμε πολύ με το πεδίο της Γης, που είναι αντίστοιχο με τα κόκκαλα του ανθρώπινου σώματός σας. Ένα ισχυρό πεδίο δημιουργεί έναν υγιή πλανήτη, όπως κόκκαλα γερά σχετίζονται με ανθεκτικό ανθρώπινο σώμα. Μπορείτε να μας βοηθάτε όταν βγαίνετε έξω στην άγρια Φύση, κάνετε την βόλτα σας χωρίς αρνητικές σκέψεις αλλά με αγάπη προς την Μητέρα Γη και εκτιμώντας Αυτήν, που σας έχει προσφέρει τόσα. Όσο περισσότερο η συνείδησή σας γεμίζει με φως και αγάπη, τόσο ευκολότερα τα πράγματα γίνονται για εμάς.

Καταλαβαίνετε τους ανθρώπους; - Ναι βέβαια, μας προσελκύουν οι άνθρωποι που είναι αγνοί, οι άνθρωποι που δεν βλάπτουν τη Φύση, που δεν δολοφονούν τα ζώα, που δεν βλέπουν το κέρδος στον άλλον άνθρωπο, αλλά μία άλλη ψυχή. Αυτούς τους ανθρώπους χαιρόμαστε να τους βοηθάμε, μπαίνουμε μέσα τους και τους ενδυναμώνουμε, τους καθαρίζουμε από εσωτερικά τραύματα πριν γίνουν αρρώστιες, θέτουμε στην υπηρεσία τους τις δυνάμεις μας, ώστε να είναι πιο άμεσες οι υλοποιήσεις των σκέψεων τους, και έτσι και οι ίδιοι νιώθουν δύναμη, σιγουριά, ασφάλεια. Όσο περισσότερο γινόμαστε ένα, τόσο περισσότερο ο άνθρωπος νιώθει ενότητα με την Μητέρα Γη.

Τι βλέπεις για τη νέα εποχή; - Βλέπω φίλε μου χελιδόνι, τους ανθρώπους να ξυπνούν από την χειραγώγηση και το σκοτάδι τόσων χιλιετηρίδων, βλέπω τους κακούς καθώς και αυτούς που δεν θέλουν να παραδοθούν στην αγάπη που πηγάζει από μέσα τους, να μένουν σε ένα αντίγραφο της Γης, χωρίς οι ίδιοι να καταλάβουν τίποτε, βέβαια σε έναν κόσμο αρκετά καλύτερο που δεν θα επιτρέπεται πια στους κακούς να συμπεριφέρονται με βάναυσο τρόπο στους υπόλοιπους. Δεν θα υπάρχουν πια πόλεμοι, πείνα, επιδημίες, κυβερνήσεις, τράπεζες, εγκληματικότητα. Σε αυτό το αντίγραφο της Γης θα μείνουν για όσο χρόνο χρειαστεί μέχρι να καταλάβουν, μέχρι να συγχωρήσουν, μέχρι να αγαπήσουν.

Βλέπω για τους υπόλοιπους ανθρώπους να πάψουν να ακούν τα δελτία προπαγάνδας, βλακείας και φόβου που εξέδιδαν οι μαύροι. Βλέπω τους υπόλοιπους ανθρώπους να ξυπνήσουν, να θυμηθούν ότι είναι απλώς εκφράσεις ενός ανώτερου, άπειρου και παντοδύναμου Όντος. Βλέπω αυτός ο σκοτεινός κόσμος που ζούσαν με τις σκλαβουπόλεις, τις τράπεζες, τις εφορίες, τις φυλακές, τα εργοστάσια, να τον καταπίνει το φως, και όλος ο πλανήτης, τα φυτά, τα ζώα, οι άνθρωποι να έρθουν πιο κοντά στην πραγματικότητά τους από φως. Βλέπω όλος ο πλανήτης με τη ζωή που υπάρχει μέσα του και πάνω του να ανεβαίνει ένα σκαλοπάτι συνειδητότητας.

Ανεβαίνοντας αυτό το σκαλοπάτι συνειδητότητας, θα πάψει να ζει πια σε αυτόν τον ζοφερό κόσμο, δημιούργημα τρελών και μαύρων όντων, και θα δει ότι δεν είναι μόνος του στο σύμπαν. Ότι υπάρχει παντού ζωή, που μέχρι τώρα δεν έβλεπε, και που τεχνηέντως είχε αποκρυφθεί. Θα δει ότι υπάρχουν άνθρωποι και άλλα υπέροχα όντα από όλο τον γαλαξία που έχουν έρθει για να βοηθήσουν, και που μέχρι τώρα δεν έβλεπε. Και θα διαπιστώσει με έκπληξη ότι και αυτός ο ίδιος είναι ταυτόχρονα ένας από αυτούς, γιατί αρκετοί από τους φίλους μας από τα αστέρια είναι και αυτοί εκφράσεις του ίδιου παντοδύναμου Όντος, άρα είμαστε κάτι παραπάνω από αδέλφια.

Γκνόμος, πως γίνεται εσύ, να ξέρεις τόσα, που δεν ξέρουν ούτε οι πιο σοφοί από τους σοφούς των ανθρώπων; - Είναι επειδή χελιδόνι, αν και είμαι ένα αόρατο νανάκι, μέσα μου χτυπάει η ίδια καρδιά που κάνει να πάλλεται και να ζει, το ταπεινό χορτάρι, το ελάφι που πίνει νερό και ο άνθρωπος που βλέπει με καθαρά μάτια.  Ζω απλά στο τώρα, είμαι ένα μικρό στοιχειώδες, αλλά ταυτόχρονα και η μητέρα Γη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου